Miksi ostaa aito tuote?

Odoo • Image and Text

Aito on parempi

Kopiot houkuttelevat halvemmalla hinnoilla, mutta loppujen lopuksi ne tulevat ostajalleen ja ympäristölle kalliimmiksi. Kopiotuotteet ovat lähes poikkeuksetta heikkolaatuisempia, eivätkä kestä kulutusta samalla tavalla kuin aito.

Aito on reilumpi

Jos valmistaja on tunnettu ja tuote ostettu lailliselta jälleenmyyjältä, voit luottaa siihen, että tuotteesta saadut tiedot pitävät paikkansa ja että sen valmistusprosessi on jäljitettävissä. Ostamalla aidon tuotteen tuet muotoilua etkä epärehellistä toimijaa. Kopion valmistaja/myyjä kerää tuotot toisen työstä. Alkuperäisen tuotteen tuotekehittelyssä on saattanut mennä vuosia, eivätkä muotoilijat ja valmistajat saa kopioista tekijänkorvauksia.

Parolan Rottingin tuotteet suunnitellaan Suomessa ja jatkojalostetaan Indonesiassa, missä rottinki kasvaa luonnonvaraisena. Käymme säännöllisesti paikan päällä tapaamassa työntekijöitä ja työn johtoa. Kun ostat Parolan Rottingin tuotteen, tiedät tukeneesi kotimaista muotoilua ja eettisesti tehtyä työtä Indonesiassa. 

Aito ja alkuperäinen Parolan

Tunnistat aidot ja alkuperäiset Parolan Rottingin tuotteet metallisesta PAROLAN -merkistä. PAROLAN nimi ja tuotemerkki on suojattu EU-tavaramerkillä. Näin pyrimme taistelemaan tuotteidemme luvatonta kopiointia vastaan. 

Voit tarkistaa Kumppanimme-sivulta mistä saat varmasti aidon Parolan Rottingin tuotteen.

Odoo • A picture with a caption